Hem / KICKS Official / **TOLKA LOOKEN: Grafisk eyeliner!** Vi fick in så många
Här får du veta det senaste som händer på KICKS. Vi publicerar nyheter, tävlingar och du får hänga med Backstage på våra upptåg.
KICKS
Official
18/03/22-10:09 (redigerad)

TOLKA LOOKEN: Grafisk eyeliner! Vi fick in så många snygga tolkningar av Into the sunset-looken (se de tio utvalda bidragen här: https://www.instagram.com/p/Ca9WGulohKX/) och är därför peppade på att fortsätta! Den här gången inspireras vi av säsongens trendiga kolsvarta eyeliners. 🖤 Det får gärna vara dubbla vingar som tar extra mycket plats, eller en grafisk eyeliner i globlinjen. Think black!

Dela din grafiska eyelinerlook i kanalen Beauty Looks här på communityt och välj taggen "Tolka Looken". De mest inspirerande tolkningarna publiceras i ett inlägg på vår Instagram @kicks.se med en shout out 🔊 Lycka till! 😘

Så här fixar du looken – steg för steg:

1. Rama in ögonen
Lägg en svart krämig kajalpenna mellan och intill dina ögonfransar runt hela ögonen. Tona ut svärtan med en ren makeuppensel eller en makeupsvamp.

4. Måla svart och vitt
Lägg flytande svart eyeliner nära dina övre ögonfransar och avsluta med en eller två vingar i yttre ögonvrån. Måla sedan en skarp linje som följer globlinjen innan du lägger vit kajalpenna på vattenlinjen.

5. Maxa mascaran
Framhäv dina ögon med mycket svart mascara på dina övre ögonfransar. Grunda gärna med en mascaraprimer för extra volym.

6. Forma brynen
Borsta dina ögonbryn till en fin form med ögonbrynsgel och låt dem se naturliga ut.

**TOLKA LOOKEN: Grafisk eyeliner!** Vi fick in så många
LH cosmetics
Crayon White Core
Lancôme
Artliner 1 Noir
Kylie By Kylie Jenner
Gel Eyeliner Pencil 9 Shimmery Black