Hem / KICKS Official / **Tolka Looken: Cherry cola lips! ๐Ÿ’๐Ÿ’„** Nu utmanar vi er
Hรคr fรฅr du veta det senaste som hรคnder pรฅ KICKS. Vi publicerar nyheter, tรคvlingar och du fรฅr hรคnga med Backstage pรฅ vรฅra upptรฅg.
KICKS
Official
18/01/24-12:22 (redigerad den 19/01/24-09:01)

Tolka Looken: Cherry cola lips! ๐Ÿ’๐Ÿ’„

Nu utmanar vi er att testa den senaste lรคpptrenden pรฅ TikTok. "Cherry cola lips" รคr en blank och 90-talsinfluerad lรคpplook som lรฅter dina naturliga lรคppar skymta igenom ett saftigt lager av kรถrsbรคrsrรถtt, inramat av colabruna konturer som skapar djup och plut.

Sรฅ hรคr fixar du looken โ€“ steg fรถr steg:

1. Colabrun lรคppenna
Bรถrja med att fylla i utkanten av lรคpparna med en brun lรคppenna som รคr ett par nyanser mรถrkare รคn din naturliga lรคppfรคrg. Du hรถrde rรคtt; 90-talets bruna konturer รคr tillbaka och du behรถver inte spara pรฅ krutet! Ta i ordentligt, men hรฅll dig i lรคpparnas utkanter och lรคmna de fylliga mittdelarna orรถrda, nรคstan som om du รคtit bort ditt lรคppstift och lรคmnats med bara ramen kvar.

2. Bรคrrรถd lรคppfรคrg
Addera ett tunnare lager fรคrg med ett lรคppstift eller en lip stain i en tydligt klar och djup rรถd nyans. Fรคrgen ska inte matcha lรคppennan utan den ska stรฅ ut frรฅn de mรถrka kanterna och ge en tredimensionell kรคnsla รฅt lรคpparna. Om du vill kan du dock tona ut lรคppennan sรฅ de tvรฅ nyanserna flyter in i varandra med en รณmbreeffekt fรถr ett mjukare uttryck.

3. Spegelblank finish
Sista steget till lรคckra lรคsklรคppar รคr att sรคkra den blanka ytan. Lรคppglanset kan med fรถrdel vara โ€œplumpingโ€ men ska ska helst inte vara alltfรถr tjockt och klistrigt utan snarare ge en blank och nรคstan vattnig yta i stil med, ja, Coca Cola. Testa dig fram med ett mjukt lรคppglans eller en blank lรคppolja. Ta-da!

Dela din makeuplook i kanalen Beauty Looks (lรคs lรคnk: https://community.kicks.se/app/613/channel/beauty-looks-934) hรคr pรฅ communityt och vรคlj taggen "Tolka Looken". De mest inspirerande tolkningarna publiceras i en story pรฅ vรฅr Instagram @kicks.se med en shout out ๐Ÿ”Š Lycka till! ๐Ÿ˜˜

**Tolka Looken: Cherry cola lips! ๐Ÿ’๐Ÿ’„**   Nu utmanar vi er