Hem / KICKS Official / **Hej festivalรคlskare! ๐Ÿ˜** Snart รคr det รคntligen dags fรถr
Hรคr fรฅr du veta det senaste som hรคnder pรฅ KICKS. Vi publicerar nyheter, tรคvlingar och du fรฅr hรคnga med Backstage pรฅ vรฅra upptรฅg.
KICKS
Official
27/06/23-09:45 (redigerad den 28/06/23-06:42)

Hej festivalรคlskare! ๐Ÿ˜

Snart รคr det รคntligen dags fรถr den efterlรคngtade festivalhelgen dรฅ Lollapalooza รคger rum! Den hรคr helgen kommer att bli fylld av spรคnning, musik och fantastiska upplevelser som kommer att sรคtta fรคrg pรฅ era liv. Vi kan knappt vรคnta! ๐Ÿฅณ

Vi vill tacka er alla fรถr er otroliga entusiasm infรถr denna festival. Ni har fรฅtt oss att kรคnna oss inspirerade och taggade pรฅ att skapa nรฅgot magiskt tillsammans.

Vi รคr ocksรฅ glada att kunna tillkรคnnage vinnarna av vรฅra tรคvlingar: @Emily , @Linda Veronika och @Elina Ni har verkligen visat upp er kreativitet och er passion fรถr skรถnhet.
Era beauty looks och motiveringar var fantastiska och ni รคr fรถrtjรคnta av denna vinst. Stort grattis till er!

Men vi vill ocksรฅ ta tillfรคllet i akt att hylla alla deltagare som har delat sina inspirerande beauty looks och motiveringar med oss. Ni รคr vรฅra stjรคrnor och det รคr era unika uttryck som kommer att gรถra denna festival sรฅ speciell. Tack fรถr att ni vรฅgar vara er sjรคlva och sprida er fantastiska skรถnhet till vรคrlden.

Sรฅ till er alla: Lรฅt oss tillsammans skapa en ofรถrglรถmlig helg pรฅ Lollapalooza Sverige! Vi hoppas att ni รคr redo att dansa till den fantastiska musiken, mรถta nya vรคnner och skapa minnen fรถr livet. Oavsett om ni kommer fรถr att rocka loss framfรถr scenen, njuta av de goda matupplevelserna eller bara vara en del av den elektriska stรคmningen, sรฅ รคr vi glada รถver att ni รคr hรคr. ๐ŸŒˆ โ˜€๏ธ

Det รคr dags att sรคtta igรฅng, slรคppa loss och omfamna allt det som Lollapalooza Sverige har att erbjuda. Ta med er er entusiasm, er energi och ert leende. Lรฅt oss tillsammans gรถra denna helg till den bรคsta nรฅgonsin!

Vi ses pรฅ Lollapalooza!