Hem / KICKS Beauty Experts / Välkommen till mitt badrumsskåp! Här är några utav mina
Elisabeth
KICKS Beauty Expert
06/08/22-06:15

Välkommen till mitt badrumsskåp!

Här är några utav mina favoritprodukter, och för att det här inte ska bli ett alldeles för långt inlägg så kommer jag idag prata om mina absoluta must-haves just nu! ❤️🙌

St Tropez Tanning drops: Vem vill inte se solkysst ut utan att ha varit i solen? Dessa tanning drops kan du använda med tex ditt serum eller fuktkräm, eller applicera direkt på huden. Ljuvliga!

BeautyAct Stay on lip primer: Den här produkten applicerar du innan ditt läppstift. Den gör läpparna mjuka och återfuktade. Dessutom gör den så att läppstiftet sitter SNYGGT hela dagen-MAGISK!

Black Opium EDP: Denna doft har verkligen blivit min signatutdoft, och den passar för alla tillfällen. Det är många med mig som älskar den så har du inte provat den än-så spring till en KICKS butik och provdofta, du kommer älska den!

Lancome Teint Idole Wear stick foundation I nyans 450 Suede 13 Sienna: Min nya besatthet I sminkväskan! Jag har aldrig gillat krämprodukter, men denna stickfoundation som jag använder som bronzer är helt fantastisk! Nyansen är perfekt, och den blendar som en dröm. Resultatet blir naturligt, glowigt och håller hela dagen.

Estee Lauder Advanced Night Repair: Det här är ett serum som jag alltid har i mitt badrumsskåp och köper om när den tar slut. Den återfuktar huden, ger lyster och jämnare hudton. Min hy ser klarare ut på morgonen efter jag använt denna. Dessutom är den väldigt behaglig och absorberas snabbt av huden.

Vad är dina must-haves just nu? 😍

Välkommen till mitt badrumsskåp!  Här är några utav mina
Välkommen till mitt badrumsskåp!  Här är några utav mina - 2
Advanced Night Repair Serum 30 ml
Yves Saint Laurent
Black Opium EdP 30 ml
Lancôme
Teint Idôle Ultra Wear Stick Foundation 450 Suede N - 13 Sienne
BeautyAct
Stay On Lip Primer