Hem / Beauty Tester reviews

Beauty Tester reviews

Här delar communityts utvalda Beauty Testers sina ärliga recensioner av de produkter de har fått testa av KICKS. Ansök om att bli en Beauty Tester genom att gå till Testprodukter-kanalen. Som Beauty Tester får du möjligheten att testa gratis produkter. Utforska kanalen för att se vilka produkter som för närvarande är tillgängliga för testning. Alla inlägg på KICKS Beauty Talks är skrivna av medlemmar i KICKS Club. Inläggen är baserad på medlemmens egna upplevelser och Kicks kontrollerar inte att medlemmen har använt eller köpt produkten.
Skriv här
Alla Dermatologisk hudvårdMakeupSkincareBeautyhackMaskPeelingHairHållbarhetPerfumeLipsTävlingBeauty TesterMorningroutineNightroutineNailsTolka LookenGlowAcneMogen hudRetinolFullglamNaturalskincareSolskyddVeganKICKS Secret SantaBeach readyKICKS Beauty AwardsHalloweenNyårslookÖvrigt
Senaste
Beauty Tester
Jacqueline
Beauty Star
03/04/24-17:30
Jag fick testa denna produkt via beauty testers. Jag hade själv förmodligen aldrig köpt den därav var det extra kul att få testa. Den ger en skön finish, glowet är ett faktum - wow! Den är dryg i formulan och lyxig flaska. Kunde även bara använda den som den va och strunta i foundation - ett riktigt plus. Det enda jag inte gillade var doften, luktade för starkt. Så betyget är 4/5! 🥳
Jag fick testa denna produkt via beauty testers. Jag hade
Beauty Tester
Love
Beauty Pro
01/04/24-15:36
Jag fick äran att testa denna sköning från Paula's choice! Blev riktigt glad då deras BHA exfoliering är en av mina favorit hudvårdsprodukter någonsin! Denna ska hjälpa till att återställa ens hudbarrier, minska på fina linjer och stimulera hudcellernas förnyelse. När jag fick hem denna produkt var min hudbarriär lätt skadad av en ny produkt jag testat som min hud inte gillade helt. Tänkte då att denna va perfekt att ta in ens rutin! Jag vill dock vara väldigt försiktig med exoliering när min hud inte mår så bra så började långsamt med att använda denna ungefär var tredje dag. Men nu när jag använt den några veckor kan jag faktiskt säga att jag ser skillnad! Min hud är mindre röd och irriterad på kinderna och ser jämnare och finare ut. Har nu också börjar använda den lite oftare och är taggad på att se det långsiktiga resultatet. Än så länge är den dock en fullpott! 😍
Jag fick äran att testa denna sköning från Paula's choice!
Beauty Tester
Jennifer
Beauty Pro
01/04/24-14:08 (redigerad den 02/04/24-08:46)
Jag har fått äran att testa paulas choice skin perfecting 6% mandelic acid + 2% lactic acid liquid exfoliant. Det är första gången jag testar något från detta märket och har hört mycket bra om det så jätte kul att man fick äran att testa denna. Har väl inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns fräschare och jämnare. Men behöver nog använda den ett tag för att se mer tydliga resultat. Har använt den varannan kväll. Tycker att min hud blivit lite torrare men vet ej om det är pga produkten eller inte Men är super taggad på att fortsätta använda den😃
Jag har fått äran att testa paulas choice skin perfecting 6%
Beauty Tester
Linn
Beauty Star
31/03/24-21:20
Äntligen!!! Har jag fått äran att testa min första produkt från Paulas Choice. Har hört så mycket bra om produkterna och har med spänning väntat på att få prova själv. Detta är en exfolierande toner som ska minska fina linjer, återställa en skadad hudbarriär samt stimulera hudcellernas förnyelse från insidan för en bättre hud💁🏼‍♀️ Med en svag doft av mandel är det en härlig känsla den lämnar på huden efter att jag använt den. Ansiktet känns sådär extra rent och fräscht efter användning men då det är en AHA exfoliering är det bra att försiktigt vänja in den i din ansiktsrutin. Jag har adderat den varannan kväll i min🩷✨
Äntligen!!! Har jag fått äran att testa min första produkt
Beauty Tester
Sara
Beauty Star
29/03/24-12:42
Jag fick chansen som beauty tester att testa denna produkt. Förpackningen känns väldigt lyxig och är väldigt snygg. Tyvärr så gillade min hud inte denna produkten då den är väldigt känslig. Men resultatet blev väldigt fint. ( den har en väldigt stark doft )
minimesmails
Beauty Pro
28/03/24-19:19
Så bra foundation. Sitter hela dagen och ger ett bra glow. Efter att testat många så har denna blivit min favorit som jag alltid köper. Bästa till dess pris också.
Beauty Tester
Klara
Beauty Pro
27/03/24-09:30
Fick testa denna produkt, och är ändå positivt överraskad! Den ger ett fint glow men inte alls glittrig vilket annars många produkter är i min åsikt. Tycker den passar fint under lätt täckande foundations eller lättare bb creams, annars lyser den inte riktigt igenom. Om man inte vill ha den under sin bas är den en jättebra kräm att lägga på dina högsta punkter som en highlight. Tycker dock inte riktigt att den har någon primer funktion utan då har kicks andra bättre primers men som sagt ett super fint under glow till sommaren!!
Beauty Tester
Karin
Beauty Pro
26/03/24-14:24
Jag har blivit utvald som beauty tester att prova denna doft. Jag gillar den lyxiga förpackningen och förföriska röda färgen på flaskan. Doften är ganska kraftig, tjänar mig feminin och stark när jag har den på mig. Doften varar länge och har olika perioder där den skiftar i doftnoter. Jag gillar denna doft, har haft den på kontoret, men skulle nog allra helst använda den för kvällen.