Hem / Bloggen / ÄNTLIGEN ETT FRANSSERUM FÖR KÄNSLIGA ÖGON! - REVITALASH
Olivia
Beauty Brands Ambassador
28/02/23-15:23

ÄNTLIGEN ETT FRANSSERUM FÖR KÄNSLIGA ÖGON! - REVITALASH ADVANCED SENSITIVE ÄR HÄR

Revitalash fransserum har länge varit älskade och hyllade världen över för deras fantastiska resultat och nu finns även något för dem allra känsligaste ögonen!

Alla produkter är utvecklade av läkare och ögonläkare för att säkerställa att dem är så säkra som möjligt att använda runt ögonområdet då det ofta är lite känsligare än resten av ansiktet.
Med det sagt så finns det såklart många, jag själv inkluderad, som inte vågar använda fransserum för att man redan vet med sig att man är extra känslig men man drömmer ju ändå om starka fylliga fransar... Det har Revitalash nu hittat lösningen på!

Med hjälp av en helt ny teknologi, Revitasome, en unik tidsinkapslade teknologi som är framtagen för att vara mild för känsliga ögon och samtidigt tillåta de kraftfulla peptiderna och botaniska ämnena att hjälpa spröda och torra fransar uppnå sin fulla potential.

Revitalash Advanced Sensitive bidrar ,bland annat, till:

  • Ökad Glans
  • Skydda fransarna från att bli spröda
  • Reparera uppkomna skador
  • Risprotein bidrar till att öka flexibilitet och volym
  • Aloe vera bevarar fukt

Som att inte ovan var själ nog att testa Revitalash Advanced Sensitive så innehåller produkten såklart även Revitalash unika ,och patenterade ,Curl Effect Technology.
Det innebär att fransarna inte bara får ökad volym och glans, dem får också en ökad naturlig böj!

I en åtta veckor lång oberoende konsumentstudie med 161 deltagare upplevde 98 % av användarna friskare fransar och 96 % upplevde starkare och välmående fransar. 97 % upplevde ingen rodnad och
93 % upplevde ingen irritation – trots att alla studiedeltagarna ansåg sig vara känsliga. Fantastiskt om ni frågar mig!

ÄNTLIGEN ETT FRANSSERUM FÖR KÄNSLIGA ÖGON! - REVITALASH ADVANCED SENSITIVE ÄR HÄR
Revitalash
RevitaLash Advanced Sensitive 2 ml